Op zaterdag 5 oktober 2013 wordt voor de 9de keer het Nederlands Kampioenschap Forelvissen gehouden en wel bij Visdorado ‘de Kool’ in Heelweg. Dit SUPER evenement wordt georganiseerd door de NVVF (Nederlandse Vereniging van Forellenvisvijvers).

Er doen 22 visvijvers uit Heel Nederland mee en elke vijver heeft zijn 5 beste vissers afgevaardigd om kans te maken op de titels “Beste Forelvisser 2013” en “Teamkampioen Forelvissen 2013”. Deze 110 vissers worden gesplitst in twee groepen en elke groep zal 8 maal 25 minuten vissen op een andere stek.

Dit kampioenschap wordt mogelijk gemaakt door de leden van de Nederlandse Vereniging van Forelvisvijvers en onze zeer gewaardeerde sponsoren; DAM, Pure Fishing, Shimano en onze subsponsoren; Multismoke, Schobbelèr en Hét Visblad. Samen hebben ze weer gezorgd voor een enorme prijzentafel. Diverse sponsoren zullen dit jaar weer aanwezig zijn met een stand boordevol informatie, de nieuwste snufjes en er worden diverse demonstraties gehouden.

Wilt u niks missen?

Kom dan zeker een kijkje nemen. Dit Super Gezellige en Mega Spannende jaarlijkse Forelvis evenement is voor Iedere Forelvisliefhebber zeker de moeite waard. De 110 beste forelvissers van Nederland op één dag langs de waterkant. Dat zie je niet elke dag!

Vanaf ’s ochtends 8:00 uur tot aan de prijsuitreiking om ongeveer 17:00 uur bent u van harte welkom om te kijken en wellicht uw favorieten aan te moedigen. Onze gezellige Deel zal de gehele dag geopend zijn voor een hapje en een drankje. Zie voor meer info over de deelnemende vijvers, de stekverdeling en de dagindeling ons draaiboek >>

Website: www.nkforelvissen.nl

Het NK Forelvissen 2013 wordt gesponsord door:

Tot ziens bij:

Forellenvijvers De Kool
Molenweg 4
7055 AX Heelweg kaart >>
Tel.: 0315 231995
Internet: www.de-kool.nl
Email: info@de-kool.nl

© Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com