Ook dit jaar zijn er, naast de (wissel)trofee, mooie prijzen te winnen die beschikbaar worden gesteld door Forellenvisvijvers ‘De Eemhof’ en hengelsportzaak ‘Exclusive Fishing’ te Bussum.

Forellenvisvijvers ‘De Eemhof’ beschikt over twee vijvers, de kleine vijver, direct gelegen aan de entreeruimte/kantine, en de grote vijver.
Beide vijvers zijn ideaal voor de vliegvisser en natuurlijk goed gevuld met mooie sterke forellen. Er zal dit jaar worden gevist in 12 sessies van elk 23 minuten, waarbij iedere deelnemer 8 sessies in de grote en 4 sessies in de kleine vijver zal vissen. De wedstrijd zal aanvangen om 13.00 uur en eindigen om ± 20.00 uur. Om ±16.00 uur zal er gepauzeerd worden voor het nuttigen van een heerlijke barbecue maaltijd. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tussen 20.30 en 21.30 uur.

De inschrijving kan bij Forellenvisvijvers ‘De Eemhof’ ter plaatse, telefonisch of per e-mail, waarbij op datum wordt ingeschreven en de regel geldt: vol = vol! Het inschrijfgeld bedraagt € 37,50 (inclusief barbecue maaltijd). Het inschrijfgeld dient vóór 20 april 2011 (tevens de sluitingsdatum van de inschrijving) op de rekening van Forellenvisvijvers ‘De Eemhof’ te staan, waarna de inschrijving definitief is.

Er wordt gevist volgens het “catch en release” principe en een puntentelling. De visregels zijn gelijk aan de 10 geboden van De Eemhof, aangevuld met het wedstrijdreglement. Bezoekers hebben gratis entree! Bij Exclusive Fishing kan gedurende de hele vliegvis-happening gewinkeld worden. Ben je dus iets vergeten of breekt er iets, je kunt bij Exclusive Fishing, de winkel van Peter van Ruitenbeek terecht voor de benodigde aanvulling(en), vervanging of zomaar omdat het mooie spullen zijn!

Het telefoonnummer voor inschrijving en meer informatie is 036-5229169.
E-mailadres: vuysters@eemhofforelvissen.nl Website: www.eemhofforelvissen.nl

© Tekst / Fotografie: Jan Vuysters / Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com