Er valt wat te kiezen op 12 september 2012.

Appeltern, 31 augustus 2012

Beste collega’s,

Hierbij doe ik een oproep op u, onze klanten en onze omgeving om te stemmen op de partij die op dit moment onze belangen het beste vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. Gezien het krachtenveld van het groeiende linkse blok en de opkomst van de dierenpartij en PVV, die absoluut niet pro vissers en jagers zijn, is op dit moment de VVD de enigste verstandige keuze. Hierbij kan ik aanbevelen te stemmen op René de Leegte, die zelf als jager en sportvisser onze belangen kan vertegenwoordigen. Hieronder treft u een duidelijk profiel wat door René zelf is geschreven.

De Tweede Kamer kan wel wat gezond verstand gebruiken, zeker nu. Als jager en visser weet ik dat als geen ander. Daarom wil ik in de Tweede Kamer ook ons geluid laten horen. Om een tegenwicht te bieden aan plannen die soms mijlen ver af staan van de dagelijkse praktijk in het veld of rond de visvijvers. De VVD is de enige partij die blijft staan voor het oogsten uit de natuur.

Een stem op links of een stem op de PVV geeft weinig hoop voor de toekomst van visvijvers. Zij laten zich in hun programma’s negatief uit over hengelsport en jacht en richten zich vooral op het goede gevoel van de mensen in de stad..

Bovendien, met een stem op een jager maken wij onze eigen “ partij voor de vissers en de jagers” en zijn wij in de gelegenheid om duidelijk te maken waar wij voor staan. Natuurlijk zit er ook eigenbelang bij, want ik ben nog niet klaar met mijn werk in de Tweede Kamer en ik wil – net als u – ook mijn hobby in de toekomst kunnen blijven uitoefenen.

Graag krijg ik uw mandaat om uw stem te laten horen.
Stem daarom op 12 september René Leegte,
VVD, plaats 30

Kies Inhoud, Stem Leegte! plaats 30

Dus collega’s, deze boodschap is wel duidelijk, breng uw klanten op het goede spoor en help daarmee ook uzelf.

Met vriendelijke groet,
Gerald van Ooijen