Op 20 augustus 2011 van 10:00 tot 17:00 uur wordt er op het terrein van Forellenvisvijvers De Berenkuil in Putten, de aller eerste Nederlandse forelvis beurs georganiseerd. Een beurs op maat, speciaal voor de forelvissers en voor iedereen die natuurlijk interesse heeft voor deze tak van hengelsport. Pro Fishing Events en de Berenkuil hebben hun handen uit de mouwen gestoken om de nodige exploitanten voor dit evenement bij elkaar te krijgen.

We hebben speciale beursaanbiedingen voor die dag, waarvan jullie kunnen profiteren, zoals;
• Beursaanbieding van Shimano zonnebrillen met 25% korting! >>
• Beursaanbieding van DAM foudraal, foreltas en forelhengel >>
• Beursaanbieding van 1000vliegen.nl met mooi presentje >>
• Beursaanbieding van Shimano hengelsets, voor een unieke prijs! >>
• Deze dag vissen op alle vijvers van 8:00 tot 17:00 uur. Kosten: 10 euro!!! Uitzet van 300 forellen!!! >>
De komende dagen volgen nog meer super aanbiedingen …

Met trots kan ik u vertellen dat we zeker een mooie invulling hebben voor deze dag en niet zo maar één:

Shimano zal er zijn en toont speciaal op deze beurs hun nieuwe forelhengel De Catana Shaking Trout. Trigger X heeft op het gebied van softbaits voor de forel ook niet stil gezeten en heeft er een nieuwe ontwikkeling plaats gevonden nieuwsgierig geworden dan bent u van harte welkom op de stand van Shimano.

De Firma D.A.M.is uiteraard ook van de partij.
Zij hebben ook op het gebeid van de forelvisserij niet stil gezeten.
Hengels molens tassen en nog veel meer dit mag u zeker niet missen.

Ook wordt er ook deze dag en forelletje gerookt deze oude ambacht mag dan ook niet ontbreken op zo, n evenement Jan Koelewijn en Karl Schmidt zullen op deze dag hun vakmanschap demonstreren.

Trollen op zeeforel of zalm in het buitenland is een vak apart hiervoor hebben wij Roofvisclub De Bait Rebels. Zij zullen u alles vertelen over het trollen met de boot, Deze mannen hebben een dijk aan ervaring en staan u graag te woord.

G-Loomis welke vliegvisser kent dit legendarische merk nou niet. Hun hengels doet menig vliegvisser hun hart sneller laten kloppen, dus vliegvissers; een goede rede om gezellig te komen. Maar dat is nog niet alles!

1000vliegen.nl het begrip onder de vliegen binders. Zij zullen er helaas zelf fysiek niet aanwezig zijn, maar hebben wel een mooi presentje achter gelaten voor de eerste 30 bezoekers; 30 kado’s met daarin 5 vliegen! Volgend evenement zal 1000vliegen.nl er zeker bij zijn.

Easy 2 Hook, de haak die je op de vislijn bevestigt zonder hem te knopen, u hoort het goed. Ook voor de forelvisserij hebben zij speciale haken. Binnen 4 seconden even een haak op de lijn zetten? Zien is geloven, dus kom kijken naar dit haakwonder.

Met vreugde kan ik zeggen dat de Italian live bait shop ook van de partij is met zijn klein materiaal zoals; glas, dobbers, wartels, bomdardas enz.

En met al die gezelligheid mag natuurlijk zo’n heerlijk Brabants kruiden borreltje van Schrobbelèr niet ontbreken. Kom lekker gezellige proeven en laat u verassen.

Op dit evenement zijn ook de forel consulenten aanwezig van onder andere G-loomis vliegvis team. Voor Shimano het Trout Team Demo testvissers. Van D.A.M. voor het trollen op zalm en zeeforel. De consulent van de Roofvisclub De Bait rebels en de het rookteam van de Berenkuil.
Dus wilt u wat weten en of leren? De consulenten staan speciaal voor u KLAAR!

Kortom; Heel veel exploitanten en merken die op deze dag vertegenwoordigd zullen zijn en reden genoeg dus om ook eens een kijkje te komen nemen. Pro Fishing Events & De Berenkuil heten u dan ook van harte welkom. De toegang is helemaal gratis!

Op deze dag is er verkoop van de producten. Er zullen zeer voordelige beursacties met speciale prijzen die alleen geldig zijn tijdens deze beursdag. Binnenkort laten we u op deforelvisser.nl weten welke acties dit zijn, dus hou de website in de gaten!

Op Hét Online Forelvisplatform: deforelvisser.nl zullen we u op de hoogte houden van deze eerste Nederlandse forelvis beurs en uiteraard zullen we uitgebreidt verslag uitbrengen met foto’s en video van deze dag.
Zie voor meer info onze website: deforelvisser.nl

Hopelijk tot ziens bij de Berenkuil!
Berencamperweg 11, 3882 SP Putten
Telefoon: 033 – 462 05 81
Website: www.berenkuil.com

© Design: Chantal Design ’92: Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com