Ik wil bij deze, een van de mooiste en meest gastvrije forelvisvijvers van Nederland in mijn ogen, eens in het zonnetje zetten. Altijd staat eigenaar Gerald van Ooijen en zijn team medewerkers voor je klaar, niks is teveel gevraagd. Gastvrijheid, een enorme toewijding en kennis van zaken tref je aan bij forelvisvijvers ‘t Mun in Appeltern.

Met pijn in het hart hebben wij als vliegvissers een aantal jaren geleden afscheid moeten
nemen van vliegvisvijver 7. Deze vijver is nu het domein van de karpervissers geworden, die in grote getale de vijver weten te vinden, net als de vliegvissers een aantal jaren terug.

Je zou haast denken wat een klaagzang maar niets is minder waar. Wat hebben wij daar voor terug gekregen , dat is werkelijk uniek voor Nederland namelijk de zalmrivier. Een groot gedeelte van de zalmrivier is inmiddels klaar en het is er voor de vliegvisser fantastisch vissen met oersterke forellen in kraakhelder water. Als straks dan ook alles klaar is, heeft Nederland er een schitterende vliegvis locatie bij gekregen die uiteraard nu al het bezoeken waard is.

Weet ook zeker als je eenmaal geweest bent en een van de vele oersterke forellen vangt, je verslaafd raakt en regelmatig hier te vinden zal zijn. Bijgaand dan ook foto van de prachtige forellen die in de zalmrivier te vangen zijn .

Uit het bovenstaande kan je opmaken dat ik met veel plezier regelmatig op de zalmrivier vis en zou dan ook willen afsluiten met graag tot ziens op zalmrivier ‘t Mun…

Vr Groeten,
Herman Huzemeier

Tot ziens bij:

Visvijvers ‘t Mun
Molenstraat 10
6629 KJ Appeltern kaart >>
Tel.: 0487541445
Internet: www.mun.nl
Email: info@mun.nl

© Tekst / Fotografie Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com

Vindt je dit een leuk verhaal? Klik dan op de ‘vind ik leuk’ knop hieronder
of deel het met je vrienden via de ‘f’ knop hieronder.