Toms Creek Fishing Adventure

Per april 2014 gaat Forellenvisvijvers de Huif verder onder de naam Toms Creek Fishing Adventure.

Een nieuwe naam die past bij het nieuwe vispark, het concept en de beleving.

Afgelopen jaar is er veel veranderd op het naast gelegen stuk van de visvijvers. Bomen gekapt, stobben eruit én … nieuwe visvijvers gegraven. Voor de oplettende kijker: de vijvers zijn zó gevormd dat er vanuit de lucht een ‘vis’ ontstaat. Een vinding van de landschapsarchitect.

In februari zijn verschillende soorten steur, meerval en karper uitgezet in de ‘catch en release’ vijvers. Naast de ‘catch and take’ forelvijvers is er nu óók een ‘catch en release’ vliegvisvijver.
Kortom: Toms Creek – een belevenis oftewel hét ‘Fishing Adventure’ voor elke visser!

Vanaf 29 maart worden alle 10 de vijvers in gebruik genomen!

WAT IS ER NIEUW?

Visvijvers – Naast forelvijvers zijn er ook speciale vijvers voor kapervissen, meerval- en steurvissen en vliegvissen. Visbenodigdheden zijn zoals altijd te koop/te huur in de winkel/bij de kassa.

Openingstijden – Vanaf april ruimere openingstijden en sessies van 4 uur (behalve vijver 3 – daar kan ook 2 uur gevist worden).

• ma/do één dagdeel per dag: van 10.00 – 14.00 uur.
• Overige dagen 2 dagdelen per dag: van 08.30-12.30 uur én van 13.00 – 17.00 uur.
• Avondopening (mei t/m aug) op wo-vr-za: van 17.30 – 21.30 uur.
• Zondag: zoals gebruikelijk gesloten.

Tarieven – Vanaf april wordt het tarief per dagdeel (sessie van 4 uur) voor Forelvissen € 13,- (vijver 2, 3, 6) en voor Zalmforelvissen € 18,- per (vijver 1, 4, 5). Kijk op de site voor overige tarieven.

Lodge – De houten Lodge vormt de entree tot het park. De kassa, winkel én horeca onder één dak. Met een bar, zitgedeelte en een rondom gelegen overkapt panoramaterras. Dé plek voor een kop koffie met gebak, een broodje hamburger, frietje, panini met een biertje of wijntje.

Personeel – Nieuwe gezichten per april bij Toms Creek in de Lodge én op het park. Een vast team bestaande uit een Parkbeheerder én een Lodgebeheerder hebben de dagelijkse leiding en staan met veel enthousiasme voor je klaar.

Eten- drinken – Een gloednieuwe, professionele keuken met een nieuwe ‘kaart’. In de sfeervolle Lodge, op het overkapte terras maar ook bij de vijver wordt drank/eten geserveerd.

Website – Begin april gaat de nieuwe site in de lucht: www.tomscreek.nl met informatie over park, vissen, openingstijden en activiteiten.

Parkeren – Een groot, nieuw parkeerterrein biedt voldoende parkeerruimte voor onze gasten.

Arrangementen – Nieuwe groepsarrangementen vol actie, uitdaging en teamspirit bevorderend, te combineren met bijvb. high tea, BBQ, buffet. Voor groepen en bedrijfsuitjes. Vraag informatie op of kijk op de nieuwe site.

Tot ziens bij:

Toms Creek Fishing Adventure
( Voorheen: Forellenvisvijvers De Huif )
Uilenweg 2
8245 AB Lelystad kaart >>
Tel.: 0320254606
Internet: www.tomscreek.nl
Email: info@forellenvisvijversdehuif.nl

© Tekst / Fotografie: Tom Bremer / Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com

Vindt je dit een leuk artikel en ben je ook van plan om Toms Creek Fishing Adventure te gaan bezoeken?
Klik dan op de ‘vind ik leuk’ knop hieronder en laat een reactie achter in onderstaand reactieveld
of deel het met je vrienden via de ‘f’ knop hieronder.