Wat heb ik genoten van de filmpjes in het kader van de Trout Bite Competition. Er waren filmpjes bij die mijn hart hebben gestolen. Spike geweldig… Oudere vissers met passie en liefde voor het vissen op forel. Alle filmpjes bekeek ik twee keer. Wat mij opvalt is de creativiteit. Daar draait het om bij het vissen op forel.

Wie ben ik om dit te zeggen? Zelf ben ik in het dagelijks leven werkzaam als fotograaf/journalist en social media deskundige. In mijn vrije tijd werp ik graag een hengeltje uit. Pure ontspanning. Ik maak graag een praatje met andere vissers en kijk op welke wijze zij creatief vissen om zo plezier in hun hobby te hebben en/of om zoveel mogelijk te vangen. Beroepsmatig moet ik creatief zijn en dat geldt ook voor het vissen op forel. Daar weten jullie alles van. Een andere hobby van mij is bloggen over het vissen op forel. Lang kon ik mijn creatief ei kwijt bij de TFN. Door samenloop van omstandigheden is de club opgeheven. Ik werd hierdoor een vrij man. Door het goede contact met Chantal Hermkens lag plots een nieuwe weg open om op dit forum te bloggen. De komende tijd ga ik met grote regelmaat bloggen over het vissen op forel.

Tips om te bloggen zijn van harte welkom. Schroom niet: bel of mail:
fhmvandenbroek@gmail.com of 0639495277

Met forelgroet,
Frans van den Broek

Bedankt Frans! Ik heb een speciaal plekje voor jou blogs gereserveerd onder { Blog }. Ik hoop dat we nog lang van jou leuke en interessante blogs mogen genieten.

Mochten er nog meer mensen zijn, die graag willen schrijven/bloggen over het forelvissen en alle facetten er omheen zoals; visrecepten, roken, fileren, visvakanties, viskleding, accesoires, materialen, technieken, montages, weetjes, vijver reviews, verhalen met jou visvrienden, vangstverslagen, visevenementen, de gezelligheid, viswedstrijden of over andere vissoorten zoals zalmforel, karper, steuren, meerval, paling, zeebaars, beekridders etc.

Dan zijn jullie van harte welkom op Hét Forelvisforeum voor de forelvisser !
Onder mijn motto: Leer, probeer en profiteer!><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><>
Aanmelding Redacteurs en bloggers: info@deforelvisser.nl
><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><> ><>Bekijk hier Winnaar van de Best Trout Bait Competition 2013 >>
Hier kun je alle 77 deelnemers aan de Best Trout Bait Competition 2013 nog eens rustig bekijken >>

© Tekst / Fotografie: Frans van den Broek / Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com