Best Forelfie Contest – Powered by VisGigant.nl & Deforelvisser.comDeze maand geen vijver van de maand maar geheel nieuw: de Best Forelfie Contest! Dit is een ludieke fotowedstrijd waar je gratis aan kunt deelnemen en waarmee mooie prijzen kunt winnen. De Best Forelfie Contest is powered by Visgigant.nl en Deforelvisser.com en zal de maanden augustus, september en oktober gaan lopen.

Winnaar Best Forelfie Contest augustus 2016 is bekend >>

Wat is een Forelfie?

Een Forelfie is een selfie (gefotografeerd zelfportret) die je maakt met een smartphone en waar naast je selfie ook een forel te zien is. Op de foto moet dus te zien zijn dat je in de ene hand de smartphone vast houdt en in de andere hand een forel en (moet niet, maar heeft wel de voorkeur) ook herkenbaar bij welke visvijver de foto gemaakt is. Dit is nog niet eenvoudig en best een uitdaging. Wel een leuke uitdaging lijkt mij. Ik hoop dat jullie vooral veel FUN hebben met deze contest!

Forelfie = Selfie + Forel + Visvijver

Ingezonden Forelfie foto's
Bekijk hier de Ingezonden forelfies >>

Wie gaat WINNEN? Doe je ook mee >>

Ontstaan van de Forelfie

Ik kwam op dit idee omdat ik zelf al vele malen had geprobeerd om een selfie te maken, maar wou uiteraard ook graag de mooie forel in beeld brengen, die ik die dag gevangen had. Makkelijk was dat niet, maar wel erg leuk om te doen. Naast dat ik zelf in beeld stond met een forel, vond ik het ook leuk om meteen te laten zien op welke locatie ik de forel gevangen had. En zo is de Forelfie geboren!

Voorbeeld Forelfie

De voor mij op dit moment mooiste Forelfie maakte ik bij Forellenvisvijvers en restaurant de Berenkuil in Putten; Op de foto is afgebeeld; mezelf (en mijn VIP-Vriend Wim, ook wel een leuke bijkomstigheid), een forel en de visvijver en restaurant bij de Berenkuil. Alle ingrediënten voor een goede Forelfie zijn dus aanwezig. Ik ga er nog veel meer maken.

Forelfie BerenkuilForelfie gemaakt bij Forellenvisvijvers en restaurant de Berenkuil in Putten

Best Forelfie Contest

Leuk zo’n Forelfie van mezelf, maar nog leuker leek het mij als ook vele andere vissers dit zouden gaan proberen en hun Forelfies zouden gaan posten op sociale media zoals Facebook of ze delen via email. Zo was de Best Forelfie Contest geboren. Ik heb speciaal een Facebook-pagina aangemaakt voor deze Best Forelfie Contest en daar kan iedereen en dus ook jij je mooiste, gekste en leukste Forelfies delen. Naast de forelvissers zijn ook de vliegvissers van harte uitgenodigd om deel te nemen. Jij kunt ongetwijfeld een veel leukere Forelfie maken dan ik!

Hoe gaat de Best Forelfie Contest in zijn werk?

 1. Je kunt gratis deelnemen
 2. Je maakt een Forelfie (= Selfie + forel + visvijver)
 3. De Forelfie bestaat dus uit een portret van jezelf (eventueel samen met je visvrienden), een forel en herkenbaar in beeld de locatie van de visvijver
 4. Forelfies voor de Best Forelfie Contest post je op deze Facebook-pagina of verstuur je per email aan: info@forelfie.nl
 5. Bij je Forelfie op Facebook of in de email schrijf je;
 • je voor- en achternaam,
 • naam van de visvijver
 • korte omschrijving van de Forelfie

Hieronder zie je een forelfie die ik gemaakt heb bij Gezinspark ’t Smallert in Emst tijdens het vissen met mijn VIP-Vrienden Rob Hens, Wim ter Wielen, Léon Godijk en Rudy van Duijnhoven.

Forelfie gemaakt bij Gezinspark 't SmallertForelfie gemaakt bij Gezinspark ’t Smallert in Emst

Alle ingrediënten voor een goede Forelfie zijn dus aanwezig; Een foto van mezelf, een forel en Gezinspark ’t Smallert.

Hier enkele voorbeelden van verkeerde Forelfies, omdat er op iedere foto wel een of meerdere dingen ontbreken; bijvoorbeeld geen forel, bij sommige foto’s is duidelijk te zien dat het geen selfie is of de visvijver is niet duidelijk in beeld. Wel leuke foto’s, maar dus geen Foirelfies.

Wat kun je winnen met de Best Forelfie Contest ?

Er zijn 3 prijzen te winnen tijdens deze Best Forelfie Contest, aangeboden door Visgigant.nl (de online viswinkel). Deze prijzen worden op de volgende (nieuwe) datums bekend gemaakt:

 1. Op 31 Augustus gaan we de eerste winnaar bekend maken. Hij of zij zal een mooie prijs gaan winnen van Visgigant. Deze worden nog in de loop van volgende week bekend gemaakt.
 2. De tweede winnaar zal op 30 September bekend gemaakt worden.*Onder voorbehoud
 3. De derde winnaar wordt bekend gemaakt op 31 oktober.*Onder voorbehoud

Winnaar Best Forelfie Contest augustus 2016 is bekend >>

Prijzen Best Forelfie Contest

 1. Prestige Trout Forelhengel NR 2 – € 99,95  –  info >>  –  OF LFT Vliegvis hengel Jassid Fly 9 ft aftma 7/8 – € 74,95  –  info >>  
 2. Multismoke Rookoven HM 9028 L Galva – € 89,00  –  info >>  –   *Onder voorbehoud
 3. Uitgebreid Aaspakket Deluxe met forellendeeg Trout Finder Bait, meelwormen, morio’s, wasmotten en Tubertini Thermobag Deluxe (dit pakket wordt speciaal samengesteld t.w.v. ± € 120,- )  OF Fly Fishing Collection XXL Fly tying Kit – € 119,95  –  info >>  –   *Onder voorbehoud

*Onder voorbehoud = Mocht er niet genoeg animo zijn voor deze Best Forelfie Contest, dan zal de tweede en derde winnaar en prijs komen te vervallen. Ik heb geen enkel idee of jullie dit wel leuk vinden en eraan gaan deelnemen. Dit zal ik op 31 augustus weten en bekend maken. Het ligt dus helemaal aan jullie of alle prijzen uitgereikt worden!

Prijzen aangeboden door Visgigant.nl – De Viswebshop Online

Visgigant.nl - Dé online viswinkel voor hengelsportartikelen, rookovens, levend aas, voederdierenDe prijzen worden aangeboden door Visgigant.nl. Dit is Dé online viswinkel voor hengelsportartikelen, rookovens, levend aas, voederdieren (waaronder vogels, reptielen en kleine zoogdieren) en compostering.

Snele levering en Gratis verzending vanaf € 75,-. Bestel je vandaag bij visgigant.nl (maandag t/m donderdag) voor 12:00 dan heb je de spullen de volgende dag in huis.

Have Fun!

Ik ben erg benieuwd naar jullie Forelfies en kijk uit naar de vele foto’s die ik hopelijk ga binnen krijgen. Het belangrijkste voor mij is dat je er vooral veel plezier aan gaat beleven. Dat zal zeker ook op de foto uitstralen en de Forelfie tot een succes gaan maken.

Forelfies aanleveren

Forelfies voor de Best Forelfie Contest post je op deze Facebook-pagina of verstuur je per email aan: info@forelfie.nl

Stuur dit bericht door naar je visvrienden

Stuur dit bericht gerust door naar je visvrienden, zodat ook zij Forelfies gaan maken. Misschien kunnen we naast Pokémon Go ook een Forelfie-rage gaan creëren. Dat zou ik super gaaf vinden J

Succes!

Best Forelfie Contest – Powered by VisGigant.nl & Deforelvisser.com

Groetjes,

Chantal Hermkens; forelvis-expert!

Chantal Hermkens
Forelvisgek (beginnend vliegvisser) in hart en nieren J
Deforelvisser.com & Visgigant.nl