Het is bijna zover! De Berkley-Smallert dag! Zondag 2 oktober om 10 uur gaat het beginnen en zoals het er nu naar uit ziet, wordt het erg druk. Niet alleen is er aandacht op alle toonaangevende websites geweest, maar ook de lokale kranten is het niet ontgaan. Het is niet alleen een uniek evenement maar de opbrengsten gaan ook nog eens naar het goede doel. De Stichting The Flying Dutchmen en Het Peuterfonds zetten zich beiden in voor jeugdvissers die een wens en soms ook hun laatste wens in vervulling willen laten gaan.

Er zijn tal van activiteiten die een ondersteuning vormen voor deze doelen. Eén van deze activiteiten is de grote loting aan het eind van de dag. De totale prijzenpot bedraagt ruim € 3000,00. Een greep uit de prijzen: uiteraard trout bait en vislijn, maar ook zeer fraaie spinmolens, spinhengels, vliegvishengels, eigenlijk te veel om op te noemen.Reden genoeg om zondag aanstaande een bezoek te brengen aan ´t Smallert in Emst. De zon schijnt en de koffie staat klaar!

Routebeschrijving:
Vanaf de Rijksweg A50 Apeldoorn – Zwolle neemt u de afslag 26 (Vaassen/ Terwolde). Na 3 rotondes rechtdoor en dan na 800 meter rechts (’t Smallert staat dan al aangegeven). Na ca 800m. rechts

Gegevens voor uw navigatiesysteem:
Smallertsweg 8
8166 KD Emst

Tot zaterdag!