Zeg je foreldeeg, dan zeg je Powerbait van Berkley. Powerbait vangt forel en veel ook. De structuur van het deeg en de samenstelling zorgen er samen voor dat dit aas onweerstaanbaar is voor de forel. Het is niet voor niets dat dit het meest verkochte foreldeeg ter wereld is, het heeft zijn vangkracht in de loop der jaren voortdurend bewezen. De topvissers van Nederland zoals Gerard Kerdijk gebruiken enkel en alleen Powerbait om deze fantastische sportvis te belagen.

Er zijn diverse manieren om de forel tot een aanbeet te verleiden, dit kan met de dobber, drijvend als kunstvlieg, met een spirolina of met de populaire Bombetta. Naast deze veelzijdigheid laat Powerbait zich goed kneden en vormen, maar ook goed werpen en binnenhalen.

Om het groeiende aantal forelvissers gebruik te laten maken van Berkley´s Powerbait is er een fotowedstrijd uitgeschreven. Degene die de mooiste forelfoto op de site van Berkley plaatst, wint een jaarvoorraad Powerbait t.w.v. EUR 250,00. Meedoen is simpel, klik op deze link, meld je aan en plaats je mooiste forelfoto. Deze prijsvraag geldt de gehele maand oktober. Op 31 oktober aanstaande wordt de winnaar bekend gemaakt en hij of zij kan een jaar lang gratis met Powerbait vissen. Deze kans mag je niet laten lopen!

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de hengelsportbeurs in Utrecht in de stand van Pure Fishing. De prijs zal uitgereikt worden door Ed de Groot van de N.V.V.F. en Robert Valkeneer van Pure Fishing.

© Tekst / fotografie: Ed de Groot / Redactie deforelvisser.com