Berenkuil Got Talent! Forellenvisvijvers de Berenkuil is op zoek. Op zoek naar jong talent. Ben jij dat jonge talent dat wij zoeken?

Berenkuil Got Talent en is op zoek naar jong talent

Op 4 juni aanstaande wordt het NK Forelvissen Jeugd gehouden. De Berenkuil zoekt 3 enthousiaste jonge forelvissers om voor ons de titel te winnen. Berenkuil Got Talent!

Berenkuil Got Talent forelvis “Auditie”

Op zaterdag 14 mei 2016 van 13: 00-16: 00 uur houden wij forelvis “Auditie” bij Forellenvisvijvers de Berenkuil in Putten.

Programma Berenkuil Got Talent:

  • 13:00 aankomst
  • 13:15 instructie
  • 13:30 vissen
  • 15:30 einde…
  • 16:00 bekenmaking Berenkuil NK team Jeugd

Je wordt beoordeeld door een vakkundige jury, bestaande uit Rob Hens, Ben van der Meer, Roberto Harrevelt en Mathieu Dobben. Tijdens het vissen zal de jury niet alleen beoordelen, maar ook tips geven om jezelf te verbeteren! Deze jury beoordeelt de kinderen op hun vaardigheden en met de drie besten gaan wij de strijd aan.

Berenkuil Got Talent

Deelname Berenkuil Got Talent

Ben jij:

  • 8 – 15 jaar;
  • enthousiast forelvisser;
  • een coole kikker
  • competitief
  • wil je leren van de besten

Doe dan mee!

Berenkuil 's Got Talent

NK Forelvissen Jeugd 2016

Deelname aan het NK Jeugd is gratis. Deelname aan de auditie euro 7,50

Wil je ook meedoen? Stuur dan een mailtje naar: hendrik@berenkuil.com met je naam en je leeftijd.

Meer info over de finale van het NK Forelvissen Jeugd kan je binnenkort vinden op NKForelvissen.nl of de FB Pagina van NK Forelvissen.

Groeten, Hendrik

Berenkuil Got TalentBerenkuil Got Talent en is op zoek naar jong talent

Forellenvisvijvers de Berenkuil in Putten

Bij Forellenvisvijvers de Berenkuil ben je op het juiste adres voor forelvissen, vliegvissen, commercial fishing en sfeervol restaurant.

Sinds 1980 zijn de put & take vijvers volop in gebruik. De grote vijver voor catch en release, is 4,5 hectare groot en 15 meter diep. Naast de Grote catch & release vijver liggen er 2 put & take vijvers waar je kunt vissen op de regenboogforel en rode regenboogforel (in de volksmond zalmforel genoemd). Vijver 1 (gelegen aan het restaurant) is 120 x 25 meter groot en tot 3,5 meter diep. Vijver 2 heeft een afmeting van 150 x 30 meter en is tot 4,5 meter diep.

Op vijver 1A worden 6 forel uitgezet.

Op vijver 1B 3 forellen en een zalmforel

Vijver 2A is de zalmvijver waar ± 2,5 kg zalmforel wordt uitgezet

Op vijver 2B worden 3 forellen uitgezet.

De gevangen forellen kunnen worden omgeruild voor gerookte forellen, mits voorradig. Voor 2 verse en schoongemaakte forellen krijg je een gerookte forel. Ze worden meesterlijk gerookt door jan Koelewijn.

Wil je meer weten over De Berenkuil? Check dan de berenkuil-website en dit uitgebreide sfeerartikel dat de redactie van Deforelvisser schreef als review voor de “Vijver van de maand” september: Forellenvisvijvers de Berenkuil; forelvissen, vliegvissen, commercial fishing en sfeervol restaurant >>

 

Forellenvisvijvers en Restaurant de Berenkuil
Meer info over Forellenvisvijvers en Restaurant de Berenkuil >>

Berencamperweg 11
3882 SP Putten
Tel.: 033 2452950
Internet: www.berenkuil.com
Email: hendrik@berenkuil.com