Zaterdag 2 maart Megazalmdag

Op zaterdag 2 maart hebben wij weer onze traditionele Mega Zalmdag met mega zalmforellen tot ruim 7 kilogram! Op alle zalmforelvijvers (dus vijver 1, 4 en 5) geldt het gewone tarief (let op: tarief 2013) en worden naast de gewone forellen/zalmforellen ook deze mega zalmforellen uitgezet! We zijn de normale tijden geopend en de normale sessietijden gelden. U hoeft zich dan ook niet aan te melden.

Zaterdag 16 maart 1e voorrondewedstrijd NK-Forelvissen

Op zaterdagmiddag 16 maart wordt de eerste voorrondewedstrijd voor het NK-forelvissen weer gehouden van 13.00 tot 17.00 uur op vijver 4. In totaal worden er drie wedstrijden gehouden met dezelfde puntentelling als vorig jaar. De twee beste wedstrijden tellen. Als je een wedstrijd moet missen is dat dus geen probleem.
Elke wedstrijd hebben wij een prijs en aan het einde van alle wedstrijden hebben wij weer een heleboel prijzen, mede door onze sponsoren SHIMANO en DAM! De hoofdprijs zijn natuurlijk de 5 tickets voor het NK-forelvissen en de bijbehorende wedstrijdkleding! Meld je nu aan en klik hier.

1 april: 2e paasdagvissen

Binnenkort volgt meer info hierover …

Kijk voor alle andere actiedagen in 2013 bij de Huif op onderstaande flyer

Tot ziens bij:

Forellenvisvijvers De Huif
Uilenweg 2
8245 AB Lelystad kaart >>
Tel.: 0320254606
Internet: www.ikvisopforel.nl
Email: info@forellenvisvijversdehuif.nl

Met ingang van 1 maart 2013 hanteren wij nieuwe prijzen. Zie onderstaande flyer:
Tot ziens aan de waterkant!

© Tekst / Fotografie: Tom Bremer / Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com